devilssisters

vad i helvetet.

Publicerad 2012-07-31 23:45:13 i Allmänt

Asså faaaaaaaan!
Vill kunna älska någon ordentligt, som förut,
Jag vill inte få höra massa lögner och bli behandlad som skit,
Jag försöker så gott jag kan men blir endå lämnad och sårad i slutändan,
Är trött på det, varför kan ingenting gå bra egentligen?
Känner mig så ensam, otroligt ensam, ska fortsätta va de så slipper andra lida,
 

Just saying -


slina,

12 dagar <3

Publicerad 2012-07-31 23:25:49 i Allmänt

Tjena mina små änglar.
Vart älmsta idag och de var precis som vanligt. Alla hängde och hade skrattet på top! Men har mest tänkt denna dag vad mina misstag har varit på sista tiden osv, och de blir inte så mycket bättre av att folk snackar om de mer och mer. Visst jag gjorde ett stort. Men inget jag direkt är stolt över. Aja skitsamma pallar inte lägga ner tid på sånt där. Men man går runt med de hela tiden. Nej usch känner mig hemsk. 12 dagar kvar tills min lilla pojke kommer hem igen. Han har varit borta i snart 1 månad mitt lilla hjärta. Och saknar han hur mycket som helst. Om 15 dagar drar jag till Öland YEY! Slippa skiten och bara få ha de skönt i 4 dagar. Åka från Norrtälje. Men kommer sakna alla mina kompisar som fan! Min älskling saknar jag just nu och vill bara krama om han. Livet är tufft ibland. Nu är de längtan som har kommit i mig. Skola om 3 veckor tar mig ner i skiten. Vill absolut inte börja i skolan. Nej fyfan! 8an var hemsk och nu 9an.... Nationelaprov, gymnasieval osv osv. Kommer inte ha tid alls med mina kompisar. Kommer bara sitta hemma och plugga. Och är den personen som verkligen hatar att plugga! Men vad ska man göra åt saken när man vill gå ett dans gymnasium där man måste ha top betyg osv. Att betyg kan göra så mycket på ens framtid de är sjukt. Nej men nu ska jag lägga mig i sängen och smsa, kolla tv och försöka somna in i drömmarnas värld.

Alice

Oj sorry!

Publicerad 2012-07-31 12:12:51 i Allmänt

Haha förlåt om jag är seg på att blogga men är inne bara på mobilen och där funkar det inte -.-
Iaf har vaknat nu, ska städa lite och ska väl senare till älmsta igen, så får vi se vad som händer där, blir säkert trevlgit :)
Aja städa nu så ciao!

Kyssar Lina

Syrran ringer.

Publicerad 2012-07-31 11:26:13 i Allmänt

Godmorgon mina små juveler som inte blir väckta för tidigt för att man ska gå en bit för att väcka en syrras kille. De fick jag göra! Hon ringer mig halv elva och säger "gå över dit för David ligger där och sover och han måste komma till grönan för vi är bara 3 osv" Så de var bara att resa på sig och väcka David i ett annat hus tom... Nä herregud. Nu ska hon fan i mig köpa remar till mig annars blir de hus i helvete! För att jag var så snäll och väckte han. Alla bilar kollade på mig, säkert för att jag såg ut som en sykopat. Aja, vad ska man göra idag då? Älmsta kanske ikväll iaf. Kanske ska ta och städa rummet? Kan jag nog göra...sen borde jag kanske baka! Kanske bada...aja vi får se vad de blir :D TRÄFFA LINA ÄR ETT MÅÅÅÅÅSTE! måste ta ett litet snack med henne ;)

Pussar Alice



Jag och syrran (Y)

Usch.

Publicerad 2012-07-30 21:49:45 i Allmänt

De finns så jäkla många idioter så de inte finns! Usch asså! Först att någon säger hora helt randomt. Sen tar man sig en cykeltur och cyklar förbi en bil. Bilen startar och börja följa efter en SAKTA så då var de bara att sätta gasen i botten och cykla hem snabbt som ögat! Usch vissa idioter nej fyfan vad vidrigt! De värsta som finns är när några random personer följer efter en och de är så äckligt och vidrigt! Om dom nu vill "raggar" upp någon så ska dom fan inte skrämma skiten ur tjejer. Nej blir så jäkla förbannad på sånna idioter! Och när folk kollar på en allvarligt och säger hora till ens kompis! Ursäkta hon har inte direkt sånna kläder! Hon ser inte ut som en sånn och vafan fick du luft ifrån? Blir så himla förbannad på sånna personer så de inte är sant! NEJ USCH! Hon säljer inte sig heller så du ska ge fan i att säga sånt till tjejer som inte ens är i närheten av det där! Nej så jäkla förbannad! Nu ska jag sätta mig och dricka te!


Alice Höök




Nästa!

Publicerad 2012-07-30 17:04:52 i Allmänt

Oyeah! Ämsta ikväll gott folk ;) Träffa gänget och bara umgås är livet. Glömma alla sina problem och bara släppa loss. Ska snart hem till Lina och sen tar vi bussen med varandra! Ruskigt bra de här blir! Men skriver när jag har kommit hem igen!

Puss

Alice Höök

.

Publicerad 2012-07-30 13:53:19 i Allmänt

Jag är en fråga utan svar,
aldrig tydlig aldrig klar.
Ingen knähund att klappa ibland.
Och jag, tänker glömma allt ni sagt.
Jag ska sluta gå i takt.
Era drömmar,
dom har aldrig handlat om mig.
Och mitt liv.
Och vad, är de som ni vill förstå.
Ska ni resa er och gå.
Om jag säger precis som de är.
Och när, ska nån fråga om jag vill,
ha ett liv där allt står still.
Era drömmar, finns inte kvar.
För jag, vill att verkligheten bränns.
Jag vill känna hur de känns.
Att stå stadigt, när stormen tar fram.
Och de, som vill styra allt jag gör.
Det är just de som förstör.
Mina drömmar, men jag finns kvar.



Alice

Trött!

Publicerad 2012-07-30 12:14:49 i Allmänt

tjobree Amigo!
Haha nejdå skoja men hejhej! Idag har jag inte direkt något planerat...Tror de blir älmsta ikväll med men vet inte. Lina och jag drog ju till älmsta igår och vi åkte båt och bada, mysigt värre! Sen drog man hemmåt men kvart i nio bussen. Kunde inte blogga igår pga att de åska och blixtra så var tvungen att dra ut allting och har inge internet på mobilen där jag bor så de vart rätt svårt. Men nu ska jag väl röra mig ut på en cykel runda och bara njuta av de härliga vädret!

Puss och kram Alice


-

Publicerad 2012-07-29 21:59:30 i Allmänt

Ah just nu knullar livet mig hårt i röven,
Hoppas ni andra har de bekvämt för de har inte jag!
trött på alla lögner,
trött på att kämpa hela tiden,
trött på att ens vänner skiter i en,
trött på att man ska behöva se glad och snäll ut.
fuck allt godnatt.

L.I.N.A

Hemma.

Publicerad 2012-07-29 21:37:19 i Allmänt

Tjenare fan. Lina och jag drog till älmsta iaf och tog nio bussen hem. Sitter hemma nu och skriver till älsklingen via fb. Han är saknad så är de bara! Ska duscha nu och sen mjukis kläder på. Sen kanske jag träffar Lina och tar en cykel tur :3 Mysigt värre? ;) Vi bada och åkte båt. Livsfarligt i mina ögon att åka båt, han som körde var ju galen O.O Aja nu ska jag duscha och sen kanske träffa min Lina!

Alice Höök



Gammal bild.

TAGGA BAADA

Publicerad 2012-07-29 16:01:03 i Allmänt

tjaaa
Tidigare idag har ja inte gjort ett skit, träffat alice och sen kom kevin ut, asnajs de jö.
Vid 5 drar jag och höök och badar i älmsta, usch 3dje doppet på hela året, men de är säkert varmt :)
Vi stannar väl kvar i älmsta och drar hem sen vid 9, hörs då!
Kyssar Lina






Happy face.

Publicerad 2012-07-29 12:59:07 i Allmänt

Tjenare allihopa.
Vaknat, ätit frukost och pratat med lina precis. Vi pratar rätt ofta vi! Hehe men dagen ska nog kanske bli att Lina och jag tar moppen och drar någonstans och badar. Vart vet jag inte än men vi får se först om de ens blir av. Blir nog ingen Älmsta ikväll heller men vi får se. Men ska lyssna vidare på musiken och dansa loss i mitt rum!

Alice Höök


Livet.

Publicerad 2012-07-28 23:42:32 i Allmänt

Så menningslöst. När folk går runt och snackar bakom ens rygg. Skriker saker efter en som inte är något positivt. När man sjunker ner i skiten pga en minsta lilla sak. Man tar åt sig de gör man. Men de folk inte fattar att dom sabbar folk pga de. Till självmord, anorexia, skär märken, ja helt enkelt till döden. De krossar ens hjärta. När folk är otrogna och sviker en. De sitter alltid kvar i huvudet. Alla saker som händer i livet kanske bara är små saker tycker vissa men för en själv kan de ta som fan när sånt händer. Alla gör fel de gör dom. Folk tänker inte sig för. Men när folk ringer och anklager en för skit. Säger hur ful man är, tjock, fet, smal osv.... allting tar på en brud. Visst för vissa är de skit bra att bli kallade smala. Men för vissa inte. En del blir kallade för vandrande pinne och andra blir kallade för fett bomb. De folk inte fattar de är hur fan ont de kan göra. Hur ont de tar. Nu när några har ringt mig och plågat mig i snart 10 år är inge kul. Man går runt med de resten av livet. Man sitter och bara kollar in i väggen. När man träffar kompisar har man de där "face" smileyt så folk inte ska märka att man mår dåligt. För man inte vill ha uppmärksamhet. Mobbning  är de värsta som finns. Visst alla mobbas och så kommer de alltid att vara. Men de är bara idiotiskt! Asså skaffa ett liv istället för att göra så att människor försvinner ur livet. Spelar ingen roll hur mke du hatar dom. Dom är lika värld som dig att få leva ett bra liv. Men de är inte många som får göra de. Alla har skit i livet, tyvärr.. Nu är jag en person som tar åt mig så jäkla mke så när jag är hemma i mitt rum kollar jag bara in i väggen och tänker på alla ord man har hört. Tänka på hur ens liv har varit. Den sittsen är jag i just nu. När jag är med kompisar gömmer jag allt. När jag är hemma vill jag bara skära huvudet av mig. Ni tror säkert jag söker uppmärksamhet just nu men skriver bara från hjärtat. När jag sitter hemma i mitt rum ligger jag i sängen och tänker på hur hela min barndom har varit. Och säger att den inte varit bra när de gäller skolan, dagis, allt. Är tydligen ett missfoster tycker vissa. Andra tycker att jag är en helt underbar och fin person. En del vill döda mig en del vill mobba mig. Mobbning är de VÄRSTA en människa kan gå igenom. De sitter i en hela livet ut.

Tack för mig.

Alice..


Tjääna

Publicerad 2012-07-28 22:59:04 i Allmänt






Haha nu har jag börjat igen oxå, lite seg men ;)
Lina Delin heter jag, är alice bästa polare ever, finns de nått ni undrar så fråga :)
Haft en otroligt mysig pratstund med alice nu, haha hon och ja går igenom mycket vi!
Har inget planerat imorrn så vi får se vad jag gör då :)
KyssaR!

Godmorgon!

Publicerad 2012-07-28 10:57:39 i Allmänt

Godmorgan mina små änglar! Ska snart till älmsta och dra hem till Kevin. Han bjuder på smörgåstårta så de får man inte missa ;) Bilder kommer såklart! Bara att hoppas på att man ska få pengar av föräldrarna så man kan köpa glass idag! Lika härligt väder som igår. Men nu ska jag fortsätta äta min frukost och fixa mig så jag hinner med pussen!
Puss hej / Alice


Första inlägget!

Publicerad 2012-07-28 01:15:19 i Allmänt

Tjena folket! Första inlägget av ALICE HÖÖK GOTT FOLK! Jag är såååååå cool ;) haha yeah! skoja men nu ska Lina och jag ALICE HÖÖK börja blogga! vi är som syskon och vi står alltid på varandras sida! även om vi bråkar.....de är lite svårt men sånt är livet! vi älskar varandra helt enkelt! THATS IT! Ska be syrran göra en design så blir de skit bra! nu ska vi sova! PUSS HEJ!
Hälsningar Alice o Lina



Lina och Alice. Som en chef :*

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela